Δημοσίευμα

«Μέρες Αλεξάνδρειας» | Το μυθιστόρημα-σταθμός στην νεοελληνική λογοτεχνία κυκλοφορεί ξανά - filmelody.gr

«Μέρες Αλεξάνδρειας» | Το μυθιστόρημα-σταθμός στην νεοελληνική λογοτεχνία κυκλοφορεί ξανά στις 11 Ιουνίου 2024 από τις εκδόσεις Μεταίχμιο - ALL ABOUT ART / filmelody.gr
«Μέρες Αλεξάνδρειας» | Το μυθιστόρημα-σταθμός στην νεοελληνική λογοτεχνία κυκλοφορεί ξανά - filmelody.gr

Ένα από τα πιο σημαντικά μυθιστορήματα της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας, οι «Μέρες Αλεξάνδρειας» του Δημήτρη Στεφανάκη, επιστρέφει στις 11 Ιουνίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Πρόκειται για ένα έργο που άφησε το στίγμα του από την πρώτη του έκδοση το 2007, κερδίζοντας την αγάπη των αναγνωστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεταφρασμένο σε πλήθος γλωσσών, βραβευμένο με διεθνή βραβεία και έχοντας πουλήσει χιλιάδες αντίτυπα, αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα μνημειώδες έργο.

Η επανέκδοση από τις εκδόσεις Μεταίχμιο έρχεται να τιμήσει αυτό το λογοτεχνικό διαμάντι και να το προσφέρει στο ελληνικό κοινό σε μια νέα, εμπλουτισμένη έκδοση. Παράλληλα, στο τέλος του χρόνου αναμένεται και η συνέχεια με τίτλο «Πάντα η Αλεξάνδρεια», ολοκληρώνοντας έτσι αυτό το λογοτεχνικό αριστούργημα.

ΠΗΓΗ: https://filmelody.gr/βιβλια/meres-alexandreias.html

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...

Ο Δημήτρης Στεφανάκης υποψήφιος για το γαλλικό βραβείο Mare Nostrum

Πληροφορίες