Δημοσίευμα

Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"

2 Μαΐου 2017 - Ο Δημήτρης Στεφανάκης μιλά για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες" στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη. Το μεσημέρι μετά τις 4:00 μ.μ.

Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 4 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1, ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη, με καλεσμένο τον Δημήτρη Στεφανάκη, συζητούν για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες".

Δείτε την εκπομπή στο αρχείο εδώ: http://webtv.ert.gr/katigories/enimerosi/02mai2017-stasi-ert/

Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την εκπομπή εδώ: http://webtv.ert.gr/ert1/ σήμερα 2 Μαΐου, μετά τις 4:00 μ.μ.

Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"Σήμερα το μεσημέρι μετά τις 16:00 στην εκπομπή ΣΤΑΣΗ ΕΡΤ, στην ΕΡΤ1 με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Σόνια Φίλη, καλεσμένος ο Δημήτρης Στεφανάκης για τις "Ευτυχισμένες οικογένειες"

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...