Δημοσίευμα

Η παρουσίαση του «Φιλμ Νουάρ» στο Βέλγιο!

19/9/2012
Ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης στη παρουσίαση του βιβλίου του «Φιλμ Νουάρ».

«Είναι απίστευτο πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράματα, πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν ολόκληρη περίοδο στη ζωή μας φεύγουν από το προσκήνιο με τρόπο συχνά απρόσμενο και άκομψο, θαρρείς πως αυτός που υπογράφει τις τύχες των ανθρώπων πέφτει σε λάθη εξοργιστικά που μόνο πρωτόπειρα ο συγγραφέας θα έκανε».

Τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης παραβρέθηκε στον Πολυχώρο Περίπλους, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου «Φιλμ Νουάρ» από τις εκδόσεις “Ψυχογιός”.
Παρουσίασαν τον συγγραφέα και μίλησαν για το «Φιλμ Νουάρ», αναφέροντας ο καθένας τους δικούς του λόγους που μαγεύτηκαν από το βιβλίο, ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος, η Διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βελγίου – Λουξεμβούργου κα Ελένη Σκαρβέλη και ο αρχιτέκτονας – μουσειολόγος Χάρης Χάϊτας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αποσπάσματα του βιβλίου από τους αναγνώστες κ. Γ. Ανδρονίδη και κ. Τ. Παπαδόπουλο.

Ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης έχει διακριθεί με το Διεθνές βραβείο Καβάφη, 2011. Το νέο του βιβλίο ξεκινάει σε μια γειτονιά του Παρισιού το 1939 απ’ όπου ξεκινάει και μια μυθιστορηματική αναδρομή σε χρόνια ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία της ιστορίας.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την παρουσίαση του βιβλίου «Φιλμ Νουάρ» στον Πολυχώρο Περίπλους.

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...