Δημοσίευμα

Ο Δημήτρης Στεφανάκης με την Τίνα Μανδηλαρά και τον Γιάννη Αντωνιάδη, σε μια συζήτηση με θέμα: «Η κριτική ως τέχνη και ως δημιουργία»

Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στις 8:00 μ.μ.
Ο Δημήτρης Στεφανάκης με την Τίνα Μανδηλαρά και τον Γιάννη Αντωνιάδη, σε μια συζήτηση με θέμα: «Η κριτική ως τέχνη και ως δημιουργία»

Μέρα βιβλίου, μεθαύριο... ώρα να θυμηθούμε πως η βιβλιοκριτική δεν είναι παρά ανάγνωση, πως και οι κριτικοί είναι άνθρωποι που μπαίνουν στα βιβλία με τον χαρακτήρα και τις πεποιθήσεις τους περί λογοτεχνίας. Ώρα να απαλλαγούμε από τον μανδύα της αντικειμενικότητας των κριτικών, ο οποίος, εδώ που τα λέμε, δεν είναι απαραίτητος... Σάββατο στις 8 στο Έναστρον.
Δημήτρης Στεφανάκης

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων -στις οποίες συμμετέχει η Λέσχη Πολιτισμού και το Βιβλιοκαφέ Έναστρον- για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου από την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου, με τη συνεργασία της Εταιρείας Συγγραφέων και του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.

Περισσότερα για το βιβλίο, «Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ» του Χένρι Τζέιμς, εδώ: https://dimitrisstefanakis.gr/site/gr.php?p=vivliaview&id=82

«Η εικόνα στο χαλί» Χένρι Τζέιμς, σε μετάφραση του Δημήτρη Στεφανάκη, εκδόσεις ΈΝΑΣΤΡΟΝΟ Δημήτρης Στεφανάκης με τον Γιάννη Αντωνιάδη, σε μια συζήτηση με θέμα: «Η κριτική ως τέχνη και ως δημιουργία»

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...