Δημοσίευμα

Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»

Το μυθιστόρημα του Δημήτρη Στεφανάκη «Μινώταυρος» στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» του Νέου Ψυχικού
Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»

Η οικοδέσποινα Ελένη Νικολέλη, με αφορμή την παγκόσμια μέρα βιβλίου, υποδέχτηκε τον συγγραφέα Δημήτρη Στεφανάκη στο φιλόξενο χώρο του βιβλιοπωλείου «Χαρτόπολις» στο Φάρο του Νέου Ψυχικού. Ο συγγραφέας συνάντησε αναγνώστες του και υπέγραψε αντίτυπα του νέου του βιβλίου.
«Οι μέρες υπογραφής» είναι ένας θεσμός που το «Χαρτόπολις» έχει εγκαινιάσει από το 2009. Συμπτωματικά το πρώτο βιβλίο ήταν τότε το «Συλλαβίζοντας το καλοκαίρι» του Δημήτρη Στεφανάκη.
Πριν από λίγες μέρες ο συγγραφέας του «Μινώταυρου» είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής σχόλιο:
To 2009 η Ελένη Νικολέλη εγκαινίασε τις μέρες υπογραφής στο βιβλιοπωλείο της αρχίζοντας με το «Συλλαβίζοντας το καλοκαίρι». Θυμάμαι πως είχε φέρει πάνω από 100 αντίτυπα. «Τι θα τα κάνεις όλα αυτά;» τη ρώτησα. «Θα τα δώσουμε», μου απάντησε. "Δεν είσαι ένας τυχαίος, είσαι ο Στεφανάκης». Η αλήθεια είναι ότι τότε ήμουν ένας τυχαίος, μπορεί να είμαι και σήμερα, δεν έχει σημασία. Τη μέρα της υπογραφής έριχνε καρεκλοπόδαρα και δεν δώσαμε περισσότερα από τρία-τέσσερα αντίτυπα. Από τότε βρισκόμαστε μαζί σε κάθε καινούργιο βιβλίο, θυμόμαστε εκείνη την «αποφράδα» ημέρα και γελάμε... Αυτό το Σάββατο, 22 Απριλίου, θα είμαστε ξανά μαζί από τις 12 το μεσημέρι για τον «Μινώταυρο»!
Η χτεσινή μέρα υπογραφής επιφύλαξε καλοκαιρία και επέτρεψε στους φίλους και αναγνώστες του συγγραφέα να έρθουν στο βιβλιοπωλείο και να συνομιλήσουν μαζί του. Στο τέλος η Ελένη Νικολέλη και ο Δημήτρης Στεφανάκης έδωσαν ραντεβού για το επόμενο βιβλίο...

ΠΗΓΗ: https://www.fosonline.gr/plus/vivlio/article/243082/savvato-proi-sto-vivliopoleio-xartopolis

Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»Ο «Μινώταυρος» του Δημήτρη Στεφανάκη Σάββατο πρωί 22/04/2023 στο βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις»

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...