Δημοσίευμα

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 - Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ | «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας»

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 6:00 μ.μ., στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, Αθήνα - Σταδίου 24
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 - Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ | «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας»

Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ, Αθήνα - Σταδίου 24
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 

Ο συγγραφέας, μεταφραστής και επιμελητής του ΙΑΝΟΥ Δημήτρης Στεφανάκης συζητάει με το κοινό το θέμα «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας»

Πώς οι τρεις γίγαντες του πνεύματος περιέγραψαν σε αδρές γραμμές τη νέα εποχή και με τον τρόπο τους αναδείχθηκαν σε εξέχοντες αφηγητές της νεωτερικότητας. Ο συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης αναδεικνύει το αφηγηματικό στοιχείο στο έργο τους. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η ηθοποιός και συγγραφέας Όλγα Νικολαΐδου παρεμβαίνει, σχολιάζει και διαβάζει πρωτότυπα κείμενά τους. 

Τα «Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ» όπου τα σπουδαία βιβλία και οι δημιουργοί τους «συνομιλούν» μεταξύ τους, πραγματοποιούνται στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ. 

Δείτε την εκδήλωση ζωντανά και εδώ:

Λίγα λόγια για την Όλγα Νικολαΐδου:
Η Όλγα Νικολαΐδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών, όμως ποτέ δεν άσκησε το επάγγελμα της δικηγόρου. Σπούδασε υποκριτική και συμμετέχει κάθε χρόνο σε θεατρικές παραστάσεις. Εργάστηκε όμως και ως αθλητικογράφος. Δίδαξε δημοσιογραφία αλλά και την Ελληνική γλώσσα σε Σχολεία Μεταναστών.
Το μυθιστόρημα «Άνεμος Ωραίος» είναι το πρώτο της βιβλίο. Φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της στην ΕΕΑΟ&ΟΨ, έχοντας ξεκινήσει την πρακτική της στην ψυχοθεραπεία. 

Η εκδήλωση στο ianos.gr

«Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ» | Δημήτρης Στεφανάκης | 23/11/22«Λογοτεχνικά απογεύματα στον ΙΑΝΟ» | «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας» | 23/11/22Ο Δημήτρης Στεφανάκης μιλά για τους «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας». Η Όλγα Νικολαΐδου παρεμβαίνει, σχολιάζει και διαβάζει πρωτότυπα κείμενά τους. ΙΑΝΟΣ, Αθήνα 23/11/2022Ο Δημήτρης Στεφανάκης μιλά για τους «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας». Η Όλγα Νικολαΐδου παρεμβαίνει, σχολιάζει και διαβάζει πρωτότυπα κείμενά τους. ΙΑΝΟΣ, Αθήνα 23/11/2022Ο Δημήτρης Στεφανάκης μίλησε για τους «Μαρξ, Φρόιντ, Αϊνστάιν - οι αφηγητές της νεωτερικότητας» και η Όλγα Νικολαΐδου παρενέβη, σχολίασε και διάβασε πρωτότυπα κείμενά τους. ΙΑΝΟΣ, Αθήνα 23/11/2022

Αναρτήθηκε από: Dimitris Stefanakis

Ο Δημήτρης Στεφανάκης γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Είναι συγγραφέας δώδεκα μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου. Έχει... Διαβάστε περισσότερα...

Comments - Σχόλια

Share this Post:

Συνεχίστε την ανάγνωση...